Bioenergi-zonen i Hal D er ret hurtigt blevet et stort aktiv for NutriFair i Fredericia – fagmessen for husdyrproducenter. Og i 2019-udgaven dannede temaområdet også rammen om en stor bioenergi-konference med internationalt tilsnit.

Læs mere her.

Allerede otte måneder før afviklingen af NutriFair 2020 er 70 procent af standpladsen solgt. En af dem, der har booket, er MSD Animal Health, der deltager på messen for at være synlig blandt kunder og interessenter. De har efter deltagelsen i januar løbet stærkt, for at komme ud til de 45 nye aftaler, de tog med sig hjem fra messen.

Læs mere her

Økolog og formand for Danske Mælkeproducenter, Kjartan Poulsen, byggede i 2019 sammen med fem lokale landmænd et gårdbiogasanlæg på sin bedrift primært af to grunde: Han skulle tjene penge på sin gylle, og biogas er den bæredygtige fremtid. Det går i tråd med, at NutriFair i januar 2020 igen slår dørene op for et Bioenergiafsnit på messen – for bioenergi er den nye forretningsmulighed for landmanden, siger projektleder.

Læs mere her.

Hvor vejret alle dage har været samtaleemne nummer ét ved landbrugets messer og stævner, er klimaet for alvor er rykket op på branchens dagsorden – senest med tirsdagens brede erklæring om cirkulær økonomi. Udviklingen bifaldes af NutriFair, der ser frem til at understøtte de grønne takter og gentage succesen med endnu større fokus på klima og bæredygtighed på messen i 2020.    

Læs mere her.

Bioenergi er landbrugets mulighed for at være medspiller i en grøn omstilling i Danmark. På blot fem år er volumen af produceret biogas fordoblet, og det er fordi, det er godt for miljø, klima og økonomi.

Læs mere her.

NutriFair udvider med et nyt fagligt jagtområde for besøgende. I området kan den faglige interesse for jagt dyrkes, og det er derfor relevant for landmænd der har interesse for jagt privat og professionelt.

Læs mere om NutriFairs nye tiltag her.