Læs her om, hvordan du kan skabe et stærkt førstehåndsindtryk allerede inden NutriFair åbner sine døre.

Som udstiller på NutriFair 2024 får du en basis profil på NutriFaironline.dk stillet til rådighed. Profilen fungerer som dit digitale udstillingsvindue, hvor du kan kickstarte din messekommunikation. I år åbner vi op for endnu flere muligheder, for det er vigtigt for os, at du kan maksimere din synlighed og tiltrække de rigtige besøgende på din stand.

Tiltræk kunder allerede inden messen åbner

Med din profil kan du præsentere din virksomhed på en indbydende måde. Du får mulighed for at tilføje tekst, video, billeder og video om din virksomhed, hvilket giver dig mulighed for at dele dine historier, kerneværdier og ekspertiser. Dette vil hjælpe med at skabe et stærkt indtryk og øge besøgendes interesse på din stand. På din profil kan du også uploade pressemeddelelser og sørge for at også pressen får interesse i din stand og dine historier.

Med NutriFaironline.dk får du altså muligheden for at skabe et stærkt og indbydende førstehåndsindtryk. Gør dig klar til at imponere potentielle kunder, dele din nyheder og skabe buzz om dine produkter eller services. Som udstiller på NutriFair modtager du efter sommeren et login til din profil, men ved du allerede nu, at du vil i overhalingsbanen, så se nærmere på en Premium profil.

Vil du have mere ud af din messedeltagelse på NutriFair? Tilkøb en premium-konto på Nutrifaironline.dk og få en række eksklusive fordele!

Med vores premium-pakke får du mulighed for at skabe ekstra opmærksomhed omkring din stand. Opret spændende events direkte på din stand, som bliver vist i det officielle program. Dette vil tiltrække flere besøgende og sikre, at dit budskab når ud til det rette publikum.

Men det stopper ikke der! Som premium-udstiller får du også bannervisninger på vores platform, hvilket øger din synlighed og skaber ekstra trafik til din stand. Du får mulighed for at præsentere dit brand og dine produkter på en unik måde, der skiller sig ud fra mængden.

Bliv fremhævet og få flere klik ind på din side

Vi ønsker, at du får det bedste ud af din messedeltagelse, og derfor bliver du som premium-udstiller også fremhævet på forsiden og i udstillerlisten på NutriFair Online. Det gør, at du får langt flere klik ind på din unikke profil, så du allerede inden messen er top-of-mind hos de besøgende.

Så gør dig klar til at skabe en mindeværdig oplevelse på NutriFair. Tilkøb en premium-konto på Nutrifaironline.dk i dag og få adgang til alle disse fantastiske fordele! Din messedeltagelse vil aldrig blive den samme igen.

Med nutriFaironline.dk får du altså muligheden for at skabe et imponerende og indbydende førstehåndsindtryk. Gør dig klar til at imponere potentielle kunder, dele din virksomhedsfortælling og skabe buzz om dine produkter eller services. Som udstiller på NutriFair modtager du efter sommeren et login til din profil.