NutriFair vender tilbage den 18.-19. januar 2023. I mellemtiden kan du se mere indhold på NutriFair Online. MESSE C Fredericia åbnede dørene for 10. gang til NutiFair. NutriFair er Danmarks specialiserede fagmesse for husdyrproducenter. Kom og mød udstillere og nye produkter fra branchen, oplev et stærkt konferenceprogram og få ny viden og inspiration med hjem fra de topaktuelle foredrag på scenen.

Her på siden finder du den praktiske information, du måtte have brug for i forbindelse med dit besøg på NutriFair. 

Vi glæder os til at se dig på NutriFair.


Til den kommende messe har du overblikket lige ved hånden på din telefon med den nye digitale platform NutriFair Online. Og i år vil der være god tid til at forberede dit besøg, da platformen allerede fra i dag 1. april går i luften. Her kan du:

  • Skræddersy dit eget program for messen
  • Opleve udstillernesprofiler med video, sociale profiler og tilbud 
  • Blive klogere på programmet på vores tre faglige scener - som også kan opleves online efter messen.

Lær mere på Nutrifair Online

NutriFair finder sted i MESSE C, lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage.

Messen er åben:

Onsdag den 17. januar 2024

Torsdag den 18. januar 2024 

NutriFair sætter aktuel viden på dagsordenen. Foruden traditionelle stande byder messen også på et stærkt og aktuelt sceneprogram med foredrag om topaktuelle emner af forskellig faglig karakter fra 3 scener på messen.
Se hele programmet her.
  

NutriFair arrangeres af og afholdes i MESSE C - lige i hjertet af Danmark, hvor over 85% af Danmarks befolkning kan nå frem til på under 2 timer. MESSE C har mere end 3.500 gratis parkeringspladser lige ved døren.

På kortet herunder har du mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.