Den 16.-17. januar 2019 kan MESSE C Fredericia for ottende år i træk åbne dørene til NutriFair, Danmarks specialiserede fagmesse for husdyrproducenter. Kom og mød udstillere og nye produkter fra branchen, oplev et stærkt konferenceprogram og saml ny viden og inspiration ved de topaktuelle foredrag på Speakers Corner.

Her på siden finder du al den praktiske information, du måtte have brug for i forbindelse med dit besøg på NutriFair. Du kan blandt andet finde åbningstider, information om adgangskort, vejviser til MESSE C, m.m. 
 

NutriFair finder sted i MESSE C, lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage. Messen er åben:

Onsdag den 16. januar 2019 kl. 09.00-17.00

Torsdag den 17. januar 2019 kl. 09.00-17.00

Det er gratis for fagfolk i branchen at deltage på NutriFair, så husk at registrer dig online forud for messen.

Registrer dig her.

NutriFair sætter aktuel viden på dagsordenen. Foruden traditionelle stande byder messen også på et stærkt og aktuelt konferenceprogram med foredrag om topaktuelle emner af forskellig faglig karakter. Vi vil løbende løfte sløret for programmet på Speakers Corner her på hjemmesiden.
  

Kunne du tænke dig at sammensætte dit eget program eller udvælge dine favorit udstillere, som du absolut skal besøge, når du er på messe? Ville det ikke også være rart at kunne se, hvor du er i hallen, når du går rundt?

Så er MESSE C’s App lige noget for dig! Vi har samlet kataloget, så du kan putte det i lommen, og har det lige ved hånden - altid. App'en vil blive klar op til messen i 2019. Den kan hentes via Appstore og Google Play - søg på MESSE C.

NutriFair arrangeres af og afholdes i MESSE C - lige i hjertet af Danmark, hvor over 85% af Danmarks befolkning kan nå frem til på under 2 timer. MESSE C har mere end 3.500 gratis parkeringspladser lige ved døren.  

Du skal ikke længere rende og lede efter din bil! Når du henter MESSE C App'en, har du som besøgende mulighed for at markere din bils placering på et kort ved ankomst, og få hjælp til at finde den igen, når du er færdig på udstillingen.

På kortet herunder har du mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.