På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   

Virksomhederne strømmer ind på udstillerlisten til den ottende udgave af fagmessen for husdyrproducenter i januar 2019. Således er hele 90 procent af det antal stande, man kunne opleve på 2018-messen, allerede booket. Salgsarbejdet fortsætter frem mod messen, således at de besøgende fagfolk kan møde en så bred vifte af udstillere som muligt. Ydermere har vi en række spændende tiltag på bedding.

Læs mere her.

Et nyt samarbejde mellem NutriFair, BioenergiMAGASINET og Aalborg Universitet m.fl. skal ”løfte” bioenergimessen til endnu højere niveau. Vedvarende energi herunder biomasse spiller en stadig større rolle i omstillingen fra fossil til grøn energi og en bred skare af interessenter og udstillere indenfor bioenergi har allerede vist interesse for sammenkoblingen af NutriFair og en bioenergimesse. 

Læs mere her.

RN SOLUTIONS MED NYE LØSNINGER

Der er flere spændende nyheder med, når RN Solutions byder velkommen på standen på NutriFair 2018.

Støvring-virksomheden udvikler professionelle og enkle lysløsninger til landbrug og industri baseret på LED system armaturer.

Læs mere her

ALTERNATIV TIL ZINK

En god fordøjelse giver sunde dyr.

Det kan de fleste landmænd nikke genkendende til, uanset om de har svin, kvæg, mink eller fjerkræ. Og producenten bag produkterne fra Kanne Brottrunk ved det også. De har nemlig produceret og gennemtestet produkterne i det tyske landbrug i mere end 35 år.

Læs hele historien her

SCAGROS UNIFEEDER PÅ NUTRIFAIR

På NutriFair 2018 fremhæves UniFeed-konceptet i en guldversion og med ekstra spotlight.

UniFeederen i kombination med energi- og jerntilskudsfoderet Uni Pre-FER er iflg. Scagro A/S en guld-idé, der skaber gyldne resultater. Konceptet får tilslutning af flere og flere brugere, som har fået øje på fordelene. 

Læs mere her

DEN RIGTIGE MÅDE AT TJENE PENGE PÅ SIT LANDBRUG

Det drejer sig ikke om ekstra arbejde eller udvidelser af besætningen, men om at tjene flere penge på sit landbrug. Det er budskabet fra kalverådgiver Rikke Engelbrecht, kvægrådgiver Jytte Kurtzmann Olesen og driftsøkonom Jacob Rossen fra Vestjysk Landboforening, når de går på podiet under fagmessen for husdyrproducenter NutriFair den 17.-18. januar.

Læs mere her

Alpha-LYTE: Scagro A/S introducerer ny elektrolyt på NutriFair 2018

”I princippet, har vi overført noget af den erfaring om diarrébekæmpelse, vi har fra fodring af smågrise”, fortæller Scagro A/S i deres beskrivelse af den nye elektrolyt, Alpha-LYTE.

Læs mere her

Scagro A/S: Kender du dine grises hæmoglobinniveau dagen før fravænning? 

Uanset jernkilde kan man risikere, at hæmoglobinniveauet er for lavt før fravænning. ”Tidligere fokuserede vi på hæmoglobinniveauet når grisene var 15-20 dage gamle.

Læs mere her

KS Specialfoder ApS lancerer nyt tilskudsfoder

Brørup-virksomheden KS Specialfoder ApS forhandler foderprodukter og specialprodukter, som alle er godkendt til økologisk brug i Danmark.

Seneste skud på stammen, som naturligvis også præsenteres på NutriFair, er ”Natural Carbon Clay”...

Læs mere her

Minister gæster svineproducenterne

Danske Svineproducenter har været en fast samarbejdspartner på fagmessen NutriFair lige siden starten i 2012. Blandt andet har foreningen hvert år afholdt sin generalforsamling i tilknytning til messen, så medlemmerne kan kombinere møde og messebesøg.

Læs mere her

PC Maskiner ser frem til NutriFair 2018

Der er store forventninger, når PC Maskiner om knap en måned drager afsted til NutriFair i Fredericia – fagmessen for husdyrproducenter.

Blandt nyhederne hos Skive-virksomheden er en solskærm, som kan give skygge til udegående grise i sommerperioden. Ved årsskiftet træder en ny brancheaftale i kraft for økologiske svineproducenter i Danmark, hvori netop kravet om skygge på faremarken indgår.

Læs mere her

Oplev debattør Jeppe Søe

”Den, der lever stille, lever kort!”

Sådan lyder overskriften for det indlæg, som den kendte journalist og debattør Jeppe Søe holder i MESSE C Fredericia lidt over middag torsdag den 18. januar.

Dén dag – på andendagen af NutriFair – holder Bæredygtigt Landbrug sin ekstraordinære...

Læs mere her

Produktnyhed fra Novadan

På NutriFair 2018 kan du møde Novadan, der er klar med et nyt banebrydende produkt. Med det innovative Nova Calforce, har Novadan skabt et produkt, der reducerer antibiotikaforbruget og øger væksten ved kalve. Det flydende mineralske foder til kalve, kan tilsættes både i vand og mælk, samt i colostrum/råmælk og i mælkeerstatning.
Som landmand, vil du med Nova Calforce, opleve sundere kalve og øget tilvækst og trivsel hos disse.
Læs mere her.

NutriFair tager ekstra hal i brug

Det tegner lovende for NutriFair, når dørene i MESSE C Fredericia i januar åbnes til den syvende udgave. Messecentrets store Hal A på 16.000 kvadratmeter er således udsolgt med tæt på 200 udstillere, og MESSE C har besluttet at inddrage endnu en hal i udstillingsområdet. Blandt de udstillere, som for længst har sikret sig plads på fagmessen, er Alltech Denmark og herunder KEENAN, der blandt andet vil have fokus mykotoksiner, og hvordan man bedst håndterer potentielle risici, der kan opstå i marken eller under lagring, og som kan have store konsekvenser for både besætning og bundlinje. Læs den fulde pressemeddelelse her. 

Danmarkspremiere hos Anteco

Der er spændende nyheder med på standen, når Anteco udstiller på NutriFair 2018 i Fredericia – fagmessen for husdyrproducenter.

Odense-virksomheden præsenterer nemlig en serie af vandbårne varmeventilatorer (vandkaloriferer), som er meget velegnede til svinestalde, fjerkræhuse etc.

Læs mere her

Fagligheden i fokus

Om godt to måneder (17.-18. januar 2018) går det løs i Fredericia med NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter. Optimismen er stor forud for den syvende udgave af fagmessen, som oplever stor interesse fra udstillersiden. Således er der allerede flere end 200 udstillere på plads i MESSE C, og flere kommer til i de kommende uger.

Læs mere her

 

Udsigten til endnu en god messe tegner godt, når NutriFair, for 7. år i træk, åbner dørene den 17.-18. januar 2018 til Danmarks fagmesse for husdyrproducenter i MESSE C, Fredericia. Der er på nuværende tidspunkt flere end 175 udstillere, som allerede nu fylder godt på de 16.000 kvadratmeter som hal A rummer. NutriFair danner igen i 2018 rammen om et specialiseret og stærkt fagligt fokus fyldt med nyheder, inspirationer og løsninger til og for landbruget. Læs seneste nyhedsbrev her.