På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   

Fagmessen i Fredericia for husdyrproducenter bliver affyringsrampe for to ”syrede og fede” nyheder fra Scagro A/S. En nyudviklet serie af tørsyreprodukter til grise markedsføres nu under titlen: ”Slow release – dét er for syret”. Og et nyt bypass fedt produkt til økologiske malkekøer, markedsføres under titlen: ”NRG Organic Fat – det er ikke lige fedt”

Læs mere her.

Chefjurist og advokater fortæller om henholdsvis vandløb og myndighedskontrol, når Bæredygtigt Landbrug inviterer til møde i messecenteret i Fredericia. BL-mødet om torsdagen finder sted i lokale K1 i Messe C Fredericia. Dørene åbnes fra kl. 12.30, og i lighed med tidligere år bydes der her på en sandwich plus en øl eller vand op til mødet – samt efterfølgende på kaffe, te og vand inde i lokalet.

Læs mere her.

Landmanden er en del af løsningen, ikke problemet – lyder det fra NutriFair om global fokus på bæredygtighed.

Dansk landbrug får kritik for meget i offentligheden. Men i virkeligheden har landmændene mindsket miljøudledningerne de seneste mange år og samtidig øget produktionen ganske betydeligt – og det fortjener erhvervet respekt for, mener folkene bag Danmarks fagmesse for husdyrproducenter, NutriFair.

Læs mere her.

... og de byder ALLE griseproducenter velkommen til.

Vi leverer udelukkende kundetilpassede løsninger og høj kvalitet, hvor god service og dyrevelfærd altid er i højsædet. NV-Randers A/S - Vinderslev omsætter 7 kg grise, 30 kg grise, svin og søer til hele Europa. Takket være vores faciliteter omsætter vi ca. 3 millioner dyr årligt.

Læs mere her.

Nyt på NutriFair: Kvægduo fra Vestjysk lover 500.000 kronMindreer mere i malkestalden med mindre rengøring og færre skrappe midler.

Når kvægduoen fra Vestjysk går på Konferencescenen på NutriFair den 16. januar har de gedigen profit med til de danske mælkeproducenter.

- 500.000 kroner, det lover vi, fastslår Ida Ringgaard, chef for kvæg og innovation hos Vestjysk.

Læs mere her.

Nordtysk sværvægter inden for ingredienser til foder søger danske samarbejdspartnere på NutriFair i Fredericia

Euroduna Rohstoffe GmbH er del af Euroduna-gruppen og er en af Europas førende leverandører af råvarer og ingredienser til foderblandinger, og den 16.-17. januar kan man møde Hamborg-virksomheden på NutriFair 2019 i Fredericia.

Læs mere her.

H&S WESTERGAARD A/S FÅR DEBUT PÅ NUTRIFAIR

På fagmessen for husdyrproducenter kan man bl.a. møde H&S Westergaard A/S, som siden 1965 har arbejdet med formidling af grise og kreaturer

På 2019-udgaven af NutriFair, som afvikles den 16.-17. januar, kan man for første gang møde H&S Westergaard A/S som udstiller. 

Læs mere her.

Fagmessen i MESSE C Fredericia for husdyrproducenter etablerer netværkscafé.

Lige fra starten har NutriFair været tænkt som et fokuseret mødested for landets dygtige husdyrproducenter, deres leverandører, rådgivere, aftagere og alle andre fagfolk med tilknytning til branchen.

Læs mere her.

Svækket euro og svinepest i Kina er en tikkende bombe under kødprisen. Men stigende kornpriser kan tage luften af festen, hvis man ikke får sig dækket af på fodersiden. Det vurderede markedsekspert Peter Arendt, minAgro, da Messe C i går varmede op til NutriFair 2019 i Fredericia.

Læs mere her.

Moderne LED-belysning i stalden gavner arbejdsmiljøet, udbyttet og elregningen hos husdyrproducenterne mener NordikLED, som udstiller på NutriFair i Fredericia

Salgschef Jesper Vadsholt fra NordikLED har store forventninger til NutriFair, som løber af stablen den 16.-17. januar i MESSE C Fredericia.

Læs mere her.

Professor Steen Hildebrandt taler på fagmessen for husdyrproducenter om bæredygtig udvikling og perspektiverne for dansk landbrug. I 2015 vedtog FN 17 såkaldte verdensmål for en bæredygtig global udvikling. Målene handler blandt andet om energi, klima, vand, bæredygtig produktion, landbrug, partnerskaber med mere, og de er i høj grad også relevante for danske husdyrproducenter, mener professor Steen Hildebrandt.

Læs mere her.

Grovvarekoncernen udstiller på fagmessen for husdyrproducenter på den kommende ”hjemmebane” i Fredericia

Gravemaskinerne er i fuld gang med at berede jorden til DLG’s kommende hovedsæde i Fredericia, hvor omkring 300 medarbejdere får deres daglige gang fra midten af 2020.

Men inden da kan man også møde den store grovvarekoncern i Fredericia, nemlig når NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter – løber af stablen om to måneder i MESSE C.

Læs mere her.

En af Europas førende producenter af malkeudstyr, A/S S. A. Christensen fra Kolding, bakker op om fagmessen for husdyrproducenter i FredericiaVirksomheden A/S S. A. Christensen & Co. i Kolding har været i branchen for malkeudstyr i 80 år, og i halvdelen af den tid har prioriteringen på udstillingsområdet i Danmark været den samme. Men nu øger koncernen sin indsats og vælger også fagmessen NutriFair i Fredericia som udstillingsvindue.

Læs mere her.

Med tre måneder til start har fagmessen for husdyrproducenter blot en halv snes ledige stande tilbage.

Forhåndsinteressen tyder på en succesfuld messe, når det den 16.-17. januar går løs med NutriFair 2019 – fagmessen for husdyrproducenter.

Læs mere her.

Den 16. januar 2019 slår MESSE C Fredericia dørene op til årets NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter – og samtidig bydes der velkommen til en stor bioenergi-konference med internationalt tilsnit, som ventes at tiltrække op imod 250 deltagere. Konferencen vil omfatte danske og udenlandske eksperter, der præsenterer deres bud på fremtidens biogassektor.

Læs mere her. 

En flad mark i Vestjylland er base for en af verdens mest innovative og nytænkende virksomheder inden for alternative proteiner til landbruget. Agro Korn har de senere år været i gang med en transformationsproces fra en solid, lokal virksomhed til en markant global spiller med en international profil og en ambition om at forbedre dyrs trivsel gennem foder. 

Læs mere her.

Virksomhederne strømmer ind på udstillerlisten til den ottende udgave af fagmessen for husdyrproducenter i januar 2019. Således er hele 90 procent af det antal stande, man kunne opleve på 2018-messen, allerede booket. Salgsarbejdet fortsætter frem mod messen, således at de besøgende fagfolk kan møde en så bred vifte af udstillere som muligt. Ydermere har vi en række spændende tiltag på bedding.

Læs mere her.

EN GRØN OG VEDVARENDE FREMTID

Et nyt samarbejde mellem NutriFair, BioenergiMAGASINET og Aalborg Universitet m.fl. skal ”løfte” bioenergimessen til endnu højere niveau. Vedvarende energi herunder biomasse spiller en stadig større rolle i omstillingen fra fossil til grøn energi og en bred skare af interessenter og udstillere indenfor bioenergi har allerede vist interesse for sammenkoblingen af NutriFair og en bioenergimesse. 

Læs mere her.