På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   

NORDIKLED OPLYSER DE BESØGENDE PÅ NUTRIFAIR

Moderne LED-belysning i stalden gavner arbejdsmiljøet, udbyttet og elregningen hos husdyrproducenterne mener NordikLED, som udstiller på NutriFair i Fredericia

Salgschef Jesper Vadsholt fra NordikLED har store forventninger til NutriFair, som løber af stablen den 16.-17. januar i MESSE C Fredericia.

Læs mere her.

Grovvarekoncernen udstiller på fagmessen for husdyrproducenter på den kommende ”hjemmebane” i Fredericia

Gravemaskinerne er i fuld gang med at berede jorden til DLG’s kommende hovedsæde i Fredericia, hvor omkring 300 medarbejdere får deres daglige gang fra midten af 2020.

Men inden da kan man også møde den store grovvarekoncern i Fredericia, nemlig når NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter – løber af stablen om to måneder i MESSE C.

Læs mere her.

En af Europas førende producenter af malkeudstyr, A/S S. A. Christensen fra Kolding, bakker op om fagmessen for husdyrproducenter i FredericiaVirksomheden A/S S. A. Christensen & Co. i Kolding har været i branchen for malkeudstyr i 80 år, og i halvdelen af den tid har prioriteringen på udstillingsområdet i Danmark været den samme. Men nu øger koncernen sin indsats og vælger også fagmessen NutriFair i Fredericia som udstillingsvindue.

Læs mere her.

Med tre måneder til start har fagmessen for husdyrproducenter blot en halv snes ledige stande tilbage.

Forhåndsinteressen tyder på en succesfuld messe, når det den 16.-17. januar går løs med NutriFair 2019 – fagmessen for husdyrproducenter.

Læs mere her.

Den 16. januar 2019 slår MESSE C Fredericia dørene op til årets NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter – og samtidig bydes der velkommen til en stor bioenergi-konference med internationalt tilsnit, som ventes at tiltrække op imod 250 deltagere. Konferencen vil omfatte danske og udenlandske eksperter, der præsenterer deres bud på fremtidens biogassektor.

Læs mere her. 

En flad mark i Vestjylland er base for en af verdens mest innovative og nytænkende virksomheder inden for alternative proteiner til landbruget. Agro Korn har de senere år været i gang med en transformationsproces fra en solid, lokal virksomhed til en markant global spiller med en international profil og en ambition om at forbedre dyrs trivsel gennem foder. 

Læs mere her.

Virksomhederne strømmer ind på udstillerlisten til den ottende udgave af fagmessen for husdyrproducenter i januar 2019. Således er hele 90 procent af det antal stande, man kunne opleve på 2018-messen, allerede booket. Salgsarbejdet fortsætter frem mod messen, således at de besøgende fagfolk kan møde en så bred vifte af udstillere som muligt. Ydermere har vi en række spændende tiltag på bedding.

Læs mere her.

EN GRØN OG VEDVARENDE FREMTID

Et nyt samarbejde mellem NutriFair, BioenergiMAGASINET og Aalborg Universitet m.fl. skal ”løfte” bioenergimessen til endnu højere niveau. Vedvarende energi herunder biomasse spiller en stadig større rolle i omstillingen fra fossil til grøn energi og en bred skare af interessenter og udstillere indenfor bioenergi har allerede vist interesse for sammenkoblingen af NutriFair og en bioenergimesse. 

Læs mere her.