På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   


Danish Agro på NutriFair 2020

På NutriFair 2021 kan du igen besøge grovvareselskaberne, der alle vil være til stede på messen i uge 3.

Med et forår, en sommer og et efterår der ikke byder på messer eller dyrskuer, bliver det glædeligt igen at kunne samles til messer. Gensynsglæden bliver også stor hos arrangørerne af NutriFair, der netop nu arbejder på højtryk på at kortlægge udstillerplanen for 2021.

Den første milepæl er nået og NutriFair kan nu melde fuld plade på deltagelse fra grovvareselskaberne. Husdyrproducenter har nu igen i 2021 mulighed for at få den gode og faglige snak med deres leverandører i messehallerne ved MESSE C i Fredericia.

Læs mere her


Den niende udgave af NutriFair er netop blevet afholdt i Fredericia med næsten 6.000 besøgende. Dette kommer i halen på, at standpladsarealet på messen for første gang nogensinde er udsolgt. Projektleder ser en generel interesse for faglighed og specialiseret viden.

Læs mere her

Nokia var engang verdens største mobilgigant. Nu er giganten blevet et eksempel på storhed og fald, når man ikke følger udviklingen, og lukker øjnene for ny innovation. Landbruget står over for en fremtid, der kræver innovation. Ellers vil det danske landbrug ende som Nokia, siger direktør i Vestjyllands Andel, Steen Bitsch.

Læse mere her

Flere udstillende virksomheder på NutriFair har skrevet to- eller treårige samarbejdsaftaler med NutriFair i løbet af efteråret. En samarbejdsaftale giver blandt andet adgang til marketing gennem NutriFair, standpladsfordele og mulighed for at strategisk planlægge sin stand fremadrettet.

 Læs mere om NutriFairs nye tiltag her.

Selvom fjerkræproducenter i Danmark er i mindretal sammenlignet med de store produktioner som mælk og gris, er der stadig meget faglig viden forbundet med at være fjerkræproducent. Det omfavner vi, og der er både spændende udstillere og sceneoplæg, der også henvender sig til producenter af fjerkræ.

Læs mere her.


Proteiner giver sunde besætninger

Hornsyld Købmandsgaard A/S og Nielsen & Smith A/S præsenterer en række AX3 produkter på NutriFair 2020. På standen vil du kunne opleve en række foderprodukter til smågrise, og fjerkræ indeholdende de nye banebrydende og efterspurgte proteinkoncentrater.

Læs mere her