På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   

Udsigten til endnu en god messe tegner godt, når NutriFair, for 7. år i træk, åbner dørene den 17.-18. januar 2018 til Danmarks fagmesse for husdyrproducenter i MESSE C, Fredericia. Der er på nuværende tidspunkt flere end 175 udstillere, som allerede nu fylder godt på de 16.000 kvadratmeter som hal A rummer. NutriFair danner igen i 2018 rammen om et specialiseret og stærkt fagligt fokus fyldt med nyheder, inspirationer og løsninger til og for landbruget. Læs seneste nyhedsbrev her.

Stor tilfredshed på NutriFair

Der var flot opbakning fra både udstillere og besøgende, da MESSE C kunne åbne dørene til NutriFair 2017, den 18.-19. januar. 4.302 beslutningstagere inden for landbruget besøgte den sjette udgave af fagmessen for husdyrproducenter, hvilket er fem procent flere end sidste år. Læs slutpresse her.

NutriFair baner vejen for Xergis danske fremstød

Nordjyske eksperter i biogasanlæg har succes i udlandet – nu skal synligheden i Danmark også i top, blandt andet gennem deltagelse på NutriFair. Virksomheden Xergi har 30 års erfaring med at designe og bygge biogasanlæg, men det er første gang, de udstiller på NutriFair. Læs mere her.

Wiking Meat på NutriFair med unik kontrakt i lommen

Det er med en skelsættende og dugfrisk kontrakt i inderlommen, at Ingo Walterscheid, direktør i Wiking Meat System, møder de besøgende på NutriFair i næste uge. Med fokus på bæredygtigt opdræt af grise uden brug af GMO og antibiotika har Wiking Meat System nemlig landet en stor kontrakt med Lidl. Læs mere her. 

Økologer venter stor interesse på NutriFair

Økologisk Landsforening tilbyder gratis omlægningstjek, formidling af kontakt og generel rådgivning på NutriFair i MESSE C, Fredericia den 18.-19. januar 2017. Læs mere om Økologisk Landsforening og deres deltagelse på NutriFair her.

Fire Frejdige kvinder rusker op i tingene

Der er masser af spændende navne på "Speakers Corner" den 18.-19. januar på NutriFair. Traditionelt er yngre kvinder nok lidt af et særsyn som oplægsholdere på messens sceneprogram, men på NutriFair 2017 er hele fire af slagsen i aktion både onsdag og torsdag. Rollespil er heller ikke et vanligt element på scenen, men også dette kan man opleve under kvartettens indlæg. Læs mere her.

NutriFair og EuroTier indgår samarbejde om bioenergi

Når EuroTier, verdens største landbrugsmesse for husdyrproducenter, om få dage åbner dørene i Hannover, vil der på udstillingens bioenergi-område ”EnergyDecentral” blive slået på tromme for NutriFair. Udstillerne fra EuroTiers kæmpe store bioenergi område inviteres nemlig til at deltage på NutriFair den 18.-19. januar 2017. Læs den fulde pressemeddelelse.

Gråkjær glæder sig til byggesnak på NutriFair

På NutriFair 2017 kan du møde Holstebro-baserede Gråkjær A/S, der er en af Europas største staldentreprenører. Den store investeringslyst i nye svinestalde giver travlhed hos Gråkjær A/S, der glæder sig til byggesnak med de besøgende på NutriFair. Læs pressemeddelelsen for mere information om Gråkjær A/S og deres deltagelse på NutriFair 2017.

Styrket messekomité giver NutriFair markant rygstød

Vi kan med glæde løfte sløret for, at NutriFair's messekomité bliver udstyret med endnu flere kræfter samt endnu større kontaktflade til branchen. Danske Svineproducenter og Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter er gået aktivt ind i arbejdet med at udvikle og styrke NutriFair. Læs pressemeddelelsen om ny sammensætning af messekomitéen her.