På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   


Det er blevet besluttet at vente til januar 2024 med at afholde næste version ad NutriFair-messen igen. Beslutningen beror på enighed mellem Messe C, messekomitéen og et bredt udvalg af årets udstillere. 

Læs mere her 


Årets NutriFair har budt på gensynsglæde, netværk, høj faglighed og mange nye produkter til husdyrproduktionen og planteavlen. Samtidig har en nødsaget maj-termin understreget, at messen hører hjemme i uge 3.

Læs mere her 

NutriFair er lige om hjørnet, og der er god grund til at glæde sig: Dansk landbrug har altid været kendt for at tænke nyt, og produktporteføljen på dette års NutriFair er ingen undtagelse. 

Læs mere her

European Protein vil præsentere de seneste resultater fra forsøg med deres fermenterede proteinkilde til kvæg på NutriFair. Flere udstillere præsenterer fodertilskud til kalve til NutriFair 2022.
Læs mere her

Om blot få måneder skal danske griseproducenter fravænne smågrise uden brug af medicinsk zink. Flere udstillere på årets NutriFair er klar med alternative foderløsninger og rådgivning.

Læs mere her

Nutrifair kommer nu også digitalt og på lyd – både før, under og efter messen.

Læs mere her

I år sætter vi fokus på et yderst højaktuelt emne i form af grøn energi og bæredygtighed.
Læs mere her

 

På den kommende NutriFair-messe kan de besøgende gøre brug af en ny digital platform. Her får de mulighed for at skræddersy deres eget program for messen, tilgå udstillernes informationer og se alle oplæg fra den store scene - også når de er hjemme igen. Siden er live nu.

Læs mere her

Vi fejrer Nutrifair Online, med en spændende webinarrække, hvor vi giver en forsmag på årets sceneprogram og sætter fokus på den aktuelle samfundsudvikling. 

Læs mere her

Da bioenergi og især biogas er blevet en vigtig del af mange husdyrproducenters hverdag og samlede forretningsområde får biogassen igen i år et stort fokus på Nutrifair.

Læs hele historien her

I uge 3 er der to dage, hvor branchen er samlet på ét sted, og det er på NutriFair. Efter en pause i 2021 kan den specialiserede husdyrsmesse mærke savnet fra branchen, og et halvt år inden messen løber af stablen, er langt de fleste stande allerede solgt.

Læs hele historien her


Ida Brøgger Hahn er ny projektleder for NutriFair. Hun er tidligere projekt- og marketingkoordinater for NutriFair, og ser frem til at fortsætte med at varetage den tætte og gode dialog med udstillere og besøgende – nu i rollen som projektleder. 

Læs mere om projektlederskiftet her

Flere af de kendte gengangere på NutriFair har købt større stande til næste messe. Derfor udvider NutriFair nu det samlede standareal for tredje gang, for at give plads til endnu flere udstillere til jubilæumsmessen i uge tre.

Læs mere om programmet her

Det skal være muligt at gennemføre NutriFair uden bekymringer og restriktioner, og derfor aflyses NutriFair 2021. NutriFair vender tilbage til faste rammer i uge 3 2022, hvor 10-års jubilæet bliver fejret.

Da det i oktober blev besluttet at rykke NutriFair til maj, var det med håb om, at situationen vil se anderledes ud. Men forsinkede vaccinationsprogrammer, mutationer og skærpede restriktioner gør foråret svært at forudsige. Det er derfor blevet besluttet, at NutriFair2021 den 5.-6. maj, bliver aflyst. 

Læs pressemeddelelsen her

Selvom fjerkræproducenter i Danmark er i mindretal sammenlignet med de store produktioner som mælk og gris, er der stadig meget faglig viden forbundet med at være fjerkræproducent. Det omfavner vi, og der er både spændende udstillere og sceneoplæg, der også henvender sig til producenter af fjerkræ.

Læs mere her.

Nokia var engang verdens største mobilgigant. Nu er giganten blevet et eksempel på storhed og fald, når man ikke følger udviklingen, og lukker øjnene for ny innovation. Landbruget står over for en fremtid, der kræver innovation. Ellers vil det danske landbrug ende som Nokia, siger direktør i Vestjyllands Andel, Steen Bitsch.

Læse mere her

Den niende udgave af NutriFair er netop blevet afholdt i Fredericia med næsten 6.000 besøgende. Dette kommer i halen på, at standpladsarealet på messen for første gang nogensinde er udsolgt. Projektleder ser en generel interesse for faglighed og specialiseret viden.

Læs mere her