På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   


Ida Brøgger Hahn er ny projektleder for NutriFair. Hun er tidligere projekt- og marketingkoordinater for NutriFair, og ser frem til at fortsætte med at varetage den tætte og gode dialog med udstillere og besøgende – nu i rollen som projektleder. 

Læs mere om projektlederskiftet her


Det skal være muligt at gennemføre NutriFair uden bekymringer og restriktioner, og derfor aflyses NutriFair 2021. NutriFair vender tilbage til faste rammer i uge 3 2022, hvor 10-års jubilæet bliver fejret.

Da det i oktober blev besluttet at rykke NutriFair til maj, var det med håb om, at situationen vil se anderledes ud. Men forsinkede vaccinationsprogrammer, mutationer og skærpede restriktioner gør foråret svært at forudsige. Det er derfor blevet besluttet, at NutriFair2021 den 5.-6. maj, bliver aflyst. 

Læs pressemeddelelsen her

Den niende udgave af NutriFair er netop blevet afholdt i Fredericia med næsten 6.000 besøgende. Dette kommer i halen på, at standpladsarealet på messen for første gang nogensinde er udsolgt. Projektleder ser en generel interesse for faglighed og specialiseret viden.

Læs mere her

Nokia var engang verdens største mobilgigant. Nu er giganten blevet et eksempel på storhed og fald, når man ikke følger udviklingen, og lukker øjnene for ny innovation. Landbruget står over for en fremtid, der kræver innovation. Ellers vil det danske landbrug ende som Nokia, siger direktør i Vestjyllands Andel, Steen Bitsch.

Læse mere her