På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt om udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   


NutriFair har netop afholdt kickoff for deres udstillere, hvor hovedtemaet var, hvordan man kan opsamle, validere og anvende data for at optimere sin messedeltagelse. Blandt dagens talere var Maria Aagaard, marketing specialist hos det globale teknologiselskab ABB, og NutriFairs projektleder, Ida Brøgger Hahn.

Læs mere her

Blot to uger efter salget af stande til NutriFair 2025 åbnede, kan MESSE C meddele, at halvdelen af standarealet er solgt. Blandt 2024 års udstillere var Solarpark, der solgte mere end forventet. Især den nære kundekontakt med bedriftsledere gør NutriFair til en god messe, siger direktøren fra Solarpark.

Læs mere her

Hvordan har du og din virksomhed sørget for, at I kunne skabe nye forbindelser og samle leads ind på NutriFair? Her giver vi jer inspiration til, hvordan I kan forbedre jeres indsamling af leads samt, hvordan I kan bruge de leads, som I har indsamlet, i fremtiden.

Læs mere her

NutriFair er i 2024 afholdt på den vanlige termin. Trods kulde og sne, så er de besøgende valfartet til Messe C. Det glæder både arrangører og udstillere, som oplever, at det er de ”helt rigtige” gæster, som er mødt op.

Læs mere her

Mødet med kreditorer og banker kan være frygtindgydende for unge landmænd – du skal muligvis støve 100 mio. op, før de vender blikket din vej. Flere unge landmænd deltager på scenen på NutriFair og fortæller om deres egen vej ind i branchen.

Læs mere her

BROLIS HerdLine er en innovativ in-line mælkeanalyseenhed, der er baseret på laser-sensorteknologi. BROLIS HerdLine viser teknologien frem på standen til NutriFair 2024.

Læs mere her

Messen, som finder sted i uge 3 2024, sætter endnu engang aktuelle emner på dagsordenen. NutriFair sætter spot på energi- og klimadagsordenen og fylder hallerne med udstillere, som kan sikre besparelser for landmanden – både på CO2 og på pengepungen.

Læs mere her

Smågrise har stor gavn af jerntilskud, det er kendt viden. Men med et dobbelt tilskud af jern øges vækstraten, mave- tarmsundhed forbedres og foderomsætningen optimeres - viser forskningsresultater. Virksomheden præsenterer deres jerntilskud for landmændene på NutriFair 2024. 

Læs mere her

GEA Farm Technologies’ malkerobot er den mest energieffektive på markedet, viser test af det tyske landbrugsselskab DLG. Det er den velkendte grønne malkerobot fra GEA, model R9500, som vil blive vist frem for landmændene på NutriFair januar 2024.

Læs mere her

NutriFair, Danmarks fagmesse for husdyrproducenter, er igen klar til at samle landmænd, virksomheder og fagfolk. Messen agerer mødested for de mest aktuelle temaer inden for landbruget, og januar 2024 er ingen undtagelse. Messen sætter fokus på innovation, energi og fremtidens landbrug og byder ikke mindst på lanceringen af BOBMANs nyeste maskine: Milkbus.

Læs mere her

Når NutriFair kører, er der tempo på, og det er derfor vigtigt at I har forberedt jer - både ft. hvad I ønsker at få ud af messen, men også hvordan I opnår størst udbytte.

Læs mere her

Er du klar til at skille dig ud i mængden og nå ud til din målgruppe med en effektiv kommunikationsstrategi før, under og efter NutriFair?

På vores seneste kickoff-møde havde vi skarpe Jacob Teilmann Andersen, direktør og partner i kommunikationsbureaet AgriKom, med som taler. Hans inspirerende oplæg gjorde os alle sammen meget klogere på vigtigheden ved at have en effektiv kommunikationsstrategi. Her har vi samlet 10 værdifulde tips, der kan hjælpe dig med at komme bedre ud med dine budskaber. 

Læs mere her

Messedeltagelse er langt mere end blot at stille en stand op. Det er en strategisk beslutning, der kræver dybdegående overvejelser og omhyggelig planlægning. I din personlige 1-1-session med Jakob Dyrbye dykker I ned i specifikke emner og udforsker, hvordan du kan få det optimale ud af din deltagelse.

Læs mere her

Trefjerdedele af arealet er nu booket, og NutriFair 2024 tegner til at blive en stor succes. Allerede nu har den kendte messe tiltrukket en imponerende liste af store udstillere til årets begivenhed. Det er både etablerede og spændende nye virksomheder, der har meldt deres ankomst.

Læs mere her

Til vores Kickoff og Netværksmøde havde vi fornøjelsen af at have Jakob Dyrbye på besøg. Jakob er direktør i Faust Dyrbye og The Trade Show Academy, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at optimere udbyttet, når de deltager på messer.

Læs mere her

Det er blevet besluttet at vente til januar 2024 med at afholde næste version ad NutriFair-messen igen. Beslutningen beror på enighed mellem Messe C, messekomitéen og et bredt udvalg af årets udstillere. 

Læs mere her 

Det er tradition, at generalforsamlingen for Danske Svineproducenter bliver afholdt samtidigt med fagmessen for husdyrsproducenter, NutriFair. Her bliver det formelle møde mellem griseproducenterne blødt op af den uformelle stemning mellem standene på NutriFair før generalforsamlingen. I år er det anderledes, da messen holder pause – men foreningen mødes fortsat i uge 3 på NutriFairs hjemmebane i MESSE C.

Læs mere her