På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt om udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   


NutriFair, Danmarks fagmesse for husdyrproducenter, er igen klar til at samle landmænd, virksomheder og fagfolk. Messen agerer mødested for de mest aktuelle temaer inden for landbruget, og januar 2024 er ingen undtagelse. Messen sætter fokus på innovation, energi og fremtidens landbrug og byder ikke mindst på lanceringen af BOBMANs nyeste maskine: Milkbus.

Læs mere her


Er du klar til at skille dig ud i mængden og nå ud til din målgruppe med en effektiv kommunikationsstrategi før, under og efter NutriFair?

På vores seneste kickoff-møde havde vi skarpe Jacob Teilmann Andersen, direktør og partner i kommunikationsbureaet AgriKom, med som taler. Hans inspirerende oplæg gjorde os alle sammen meget klogere på vigtigheden ved at have en effektiv kommunikationsstrategi. Her har vi samlet 10 værdifulde tips, der kan hjælpe dig med at komme bedre ud med dine budskaber. 

Læs mere her

Messedeltagelse er langt mere end blot at stille en stand op. Det er en strategisk beslutning, der kræver dybdegående overvejelser og omhyggelig planlægning. I din personlige 1-1-session med Jakob Dyrbye dykker I ned i specifikke emner og udforsker, hvordan du kan få det optimale ud af din deltagelse.

Læs mere her

Trefjerdedele af arealet er nu booket, og NutriFair 2024 tegner til at blive en stor succes. Allerede nu har den kendte messe tiltrukket en imponerende liste af store udstillere til årets begivenhed. Det er både etablerede og spændende nye virksomheder, der har meldt deres ankomst.

Læs mere her

Til vores Kickoff og Netværksmøde havde vi fornøjelsen af at have Jakob Dyrbye på besøg. Jakob er direktør i Faust Dyrbye og The Trade Show Academy, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at optimere udbyttet, når de deltager på messer.

Læs mere her

Det er blevet besluttet at vente til januar 2024 med at afholde næste version ad NutriFair-messen igen. Beslutningen beror på enighed mellem Messe C, messekomitéen og et bredt udvalg af årets udstillere. 

Læs mere her 

Det er tradition, at generalforsamlingen for Danske Svineproducenter bliver afholdt samtidigt med fagmessen for husdyrsproducenter, NutriFair. Her bliver det formelle møde mellem griseproducenterne blødt op af den uformelle stemning mellem standene på NutriFair før generalforsamlingen. I år er det anderledes, da messen holder pause – men foreningen mødes fortsat i uge 3 på NutriFairs hjemmebane i MESSE C.

Læs mere her


Årets NutriFair har budt på gensynsglæde, netværk, høj faglighed og mange nye produkter til husdyrproduktionen og planteavlen. Samtidig har en nødsaget maj-termin understreget, at messen hører hjemme i uge 3.

Læs mere her 

European Protein vil præsentere de seneste resultater fra forsøg med deres fermenterede proteinkilde til kvæg på NutriFair. Flere udstillere præsenterer fodertilskud til kalve til NutriFair 2022.
Læs mere her

NutriFair er lige om hjørnet, og der er god grund til at glæde sig: Dansk landbrug har altid været kendt for at tænke nyt, og produktporteføljen på dette års NutriFair er ingen undtagelse. 

Læs mere her

Om blot få måneder skal danske griseproducenter fravænne smågrise uden brug af medicinsk zink. Flere udstillere på årets NutriFair er klar med alternative foderløsninger og rådgivning.

Læs mere her

I år sætter vi fokus på et yderst højaktuelt emne i form af grøn energi og bæredygtighed.
Læs mere her

 

Nutrifair kommer nu også digitalt og på lyd – både før, under og efter messen.

Læs mere her

Vi fejrer Nutrifair Online, med en spændende webinarrække, hvor vi giver en forsmag på årets sceneprogram og sætter fokus på den aktuelle samfundsudvikling. 

Læs mere her

På den kommende NutriFair-messe kan de besøgende gøre brug af en ny digital platform. Her får de mulighed for at skræddersy deres eget program for messen, tilgå udstillernes informationer og se alle oplæg fra den store scene - også når de er hjemme igen. Siden er live nu.

Læs mere her

I uge 3 er der to dage, hvor branchen er samlet på ét sted, og det er på NutriFair. Efter en pause i 2021 kan den specialiserede husdyrsmesse mærke savnet fra branchen, og et halvt år inden messen løber af stablen, er langt de fleste stande allerede solgt.

Læs hele historien her

Da bioenergi og især biogas er blevet en vigtig del af mange husdyrproducenters hverdag og samlede forretningsområde får biogassen igen i år et stort fokus på Nutrifair.

Læs hele historien her

Flere af de kendte gengangere på NutriFair har købt større stande til næste messe. Derfor udvider NutriFair nu det samlede standareal for tredje gang, for at give plads til endnu flere udstillere til jubilæumsmessen i uge tre.

Læs mere om programmet her

Ida Brøgger Hahn er ny projektleder for NutriFair. Hun er tidligere projekt- og marketingkoordinater for NutriFair, og ser frem til at fortsætte med at varetage den tætte og gode dialog med udstillere og besøgende – nu i rollen som projektleder. 

Læs mere om projektlederskiftet her