På denne side kan du følge med i seneste nyt om NutriFair. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, nyhedsbreve m.v. som fortæller om nye spændende tiltag samt udstillere på messen. Du kan ydermere tilmelde dig NutriFairs nyhedsbrev til højre på siden.
   


Den niende udgave af NutriFair er netop blevet afholdt i Fredericia med næsten 6.000 besøgende. Dette kommer i halen på, at standpladsarealet på messen for første gang nogensinde er udsolgt. Projektleder ser en generel interesse for faglighed og specialiseret viden.

Læs mere her


Selvom fjerkræproducenter i Danmark er i mindretal sammenlignet med de store produktioner som mælk og gris, er der stadig meget faglig viden forbundet med at være fjerkræproducent. Det omfavner vi, og der er både spændende udstillere og sceneoplæg, der også henvender sig til producenter af fjerkræ.

Læs mere her.

Nokia var engang verdens største mobilgigant. Nu er giganten blevet et eksempel på storhed og fald, når man ikke følger udviklingen, og lukker øjnene for ny innovation. Landbruget står over for en fremtid, der kræver innovation. Ellers vil det danske landbrug ende som Nokia, siger direktør i Vestjyllands Andel, Steen Bitsch.

Læse mere her

Flere udstillende virksomheder på NutriFair har skrevet to- eller treårige samarbejdsaftaler med NutriFair i løbet af efteråret. En samarbejdsaftale giver blandt andet adgang til marketing gennem NutriFair, standpladsfordele og mulighed for at strategisk planlægge sin stand fremadrettet.

 Læs mere om NutriFairs nye tiltag her.

Jakob Lave er udviklingschef for Future Farming hos SEGES. På NutriFair taler han om fremtidens landbrug, og hvad landmanden kan skal leve af og byde ind på. Det handler især om at være nysgerrig og droppe de korslagte arme, siger udviklingschefen.

Læs mere her


Proteiner giver sunde besætninger

Hornsyld Købmandsgaard A/S og Nielsen & Smith A/S præsenterer en række AX3 produkter på NutriFair 2020. På standen vil du kunne opleve en række foderprodukter til smågrise, og fjerkræ indeholdende de nye banebrydende og efterspurgte proteinkoncentrater.

Læs mere her