Som udstiller hos MESSE C er du i trygge hænder - vi har nemlig mere end 100 års erfaring med at bringe mennesker sammen til forretning. På denne side finder du som udstiller oplysninger om hallens opbygning, booking af stand, tilmeldingsgebyr, standopbygning m.m.
   


NutriFair bringer landmænd og leverandører sammen om mere viden, mere inspiration og mere handel. Kom og hør om udviklingen i landbruget indenfor foder, bio, svine- og kvægproduktion og mød landbrugets bedste leverandører.

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia


Mød beslutningstagerne inden for husdyrproduktion i landbruget.

NutriFairs besøgende er glade for overskueligheden, høj faglighed og mødet ansigt til ansigt.

Du skal ikke nødvendigvis vente på at ordrene først lander efter messen.

Få sikret fremgang i salget og fyld bogen med nye relevante kundeemner.

De beslutningsdygtige landmænd kommer på NutriFair for at blive inspireret til udviklingen af deres bedrifter.

De kommer for at se de nyheder jeres virksomhed har med, for at møde jer ansigt til ansigt og for at danne grundlag for indkøb på bedriftens vegne.


De besøgende på NutriFair er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget. På NutriFair 2022 havde hele 76% af de besøgende beføjelser til at foretage indkøb på vegne af deres virksomhed. 

I mere end 10 år har NutriFair været et af husdyrsproducenternes årlige mødesteder. Vores analyser viser, at hovedårsagen, til at landmændene kommer på NutriFair, er for at: 


9-30 m2 inkl. opbygning

Kr. 750,- pr. m2

Prisen inkluderer opbygning med standvægge mod nabostande og skiltefrise på åbne sider.

Fra 31 m2 ekskl. opbygning

Kr. 650,- pr. m2

Tilmeldingsgebyret udgør kr. 2.695,- pr. udstiller.

Tilmeldingsgebyret er obligatorisk for alle udstillere og inkluderer en digital profil, link fra udstillerliste, markedsføring i fagblade og aviser samt udstillerkort- og parkeringskort.

Alle priser er ekskl. moms.


På NutriFair udstiller virksomheder, der er specialiserede i løsninger og produkter til den animalske landbrugsproduktion. Messen er et oplagt udstillingsvindue for blandt andet følgende områder:


Download logo i brun:

JPG fil
PNG fil

Download logo i hvid:

PNG fil