Som udstiller hos MESSE C er du i trygge hænder - vi har nemlig mere end 100 års erfaring med at bringe mennesker sammen til forretning. På denne side finder du som udstiller oplysninger om booking af stand, tilmeldingsgebyr, standopbygning m.m.
   

9-36 m2 inkl. opbygning

Kr. 675,- pr. m2

Prisen inkluderer opbygning med standvægge mod nabostande og skiltefrise på åbne sider.

Fra 37 m2 ekskl. opbygning

Kr. 575,- pr. m2

Tilmeldingsgebyret udgør kr. 2.495,- pr. udstiller.

Tilmeldingsgebyret er obligatorisk for alle udstillere og inkluderer personale- og udstiller parkeringskort, optagelse i messens katalog og MESSE C's App samt link fra messens hjemmeside til egen hjemmeside.

Alle priser er ekskl. moms.

På NutriFair udstiller virksomheder, der er specialiserede i løsninger og produkter til den animalske landbrugsproduktion. Messen er et oplagt udstillingsvindue for blandt andet følgende områder:

Foder og tilsætningsstoffer

Foderindustrien
Mellemhandlere
Ingredienser

Pasning og dyrehold

Dyreartikler
Styring
Vejeudstyr
Måleudstyr

Rengøring

Rengøring
Desinfektion
 

Bygninger / Håndtering

Siloer
Staldbygninger
Redskaber / redskabsbærere
Fodervogne

Staldinventar

Ikke-nagelfast (eg. fodertrug)
Fastmonteret inventar (båse, gulv o.l.)

Rådgivning

Regulatory Affairs
Fodring
Desinfektion
Forskning

Fokus på relevante medier

Foruden en omfattende annoncering igennem fagrelevante medier, såvel trykte som online, så rettes markedsføringen også online igennem Google og Sociale medier. 

Som en del af markedsføringen indgår også flyers, der informerer om messen samt andre materialer såsom mailsignatur og klistermærker, som vi opfordrer udstillere til at benytte sig af. Vi sender automatisk en pakke med flyers og klistermærker ud til alle udstillere. Yderligere materialer samt mailsignatur kan rekvireres uden beregning via MIN SIDE. 

MESSE C’s presseteam sikrer omtale i medierne før, under og efter messen. Vi samler alle informationer her på hjemmesiden.

Tryk på billedet til venstre for overblik over markedsføringstiltag.

Vi har gjort det nemt for de besøgende, og på den måde også for dig som udstiller. Med MESSE C's App, har gæsterne mulighed for at sammensætte eget program eller udvælge deres favorit udstillere. Derudover har vi gjort det nemt for dem at finde rundt, eller læse mere om dig og dine produkter.

App'en vil blive klar op til messen i 2018. Den kan hentes via Appstore og Google Play - søg på MESSE C.
   

Download logo i brun:

JPG fil
PNG fil

Download logo i hvid:

PNG fil