NutriFair er Danmarks fagmesse for husdyrproducenter. Messen havde sin debut i 2012, hvor man for første gang kunne åbne dørene for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion. 

NutriFair er en målrettet messe med fokus på faglighed og professionalisme. Her er der garanti for at møde de helt rigtige mennesker. De besøgende er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget, der kommer for at skabe nye kontakter og gøre forretning.

Messen sætter aktuel viden på dagsordenen. Foruden traditionelle stande byder NutriFair også på et stærkt konferenceprogram med foredrag om topaktuelle emner af forskellig faglig karakter.

NutriFair arrangeres af MESSE C Fredericia i tæt samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører. En stærk messekomité, tætte relationer til brancheforeninger og en dynamisk dialog med medier, udstillere og besøgende gør, at messens faglige niveau øges fra gang til gang. 


NutriFair blev til i et samarbejde mellem flere større danske virksomheder inden for landbrugserhvervet. De ønskede at skabe en messe, som adskilte sig fra de andre – både i kraft af dets professionelle deltagere og besøgende, men også gennem helt anderledes rammer, der kunne skabe god tid og plads til at forme nye, gode forbindelser og nærvær blandt de deltagende.

Dette er blevet til med hjælp fra de kreative kræfter bag Messekomitéen, som siden den første messe i 2012 har sikret gode og faglige omgivelser på NutriFair, der indbyder til fordybelse og tillidsfulde samtaler mellem dygtige fagfolk.

I messekomitéen sidder der kreative og dygtige folk, som har stor fokus på faglighed, viden og netværk inden for landbruget. De er alle med til at sikre åbne og anderledes perspektiver på den kontinuerlige udvikling af messen.    

Læs mere om komitéens arbejde og menneskerne bag her