Arrangører tilfredse: Konceptet bag NutriFair er fortsat en succes 

NutriFair er i 2024 afholdt på den vanlige termin. Trods kulde og sne, så er de besøgende valfartet til Messe C. Det glæder både arrangører og udstillere, som oplever, at det er de ”helt rigtige” gæster, som er mødt op.

For 11. gang har NutriFair fyldt hallerne i Messe C. Messen er kendt som samlingssted for beslutningstagere inden for landbrugsbranchen, og det har den levet op til.

Det fortæller Henrik Bendtsen, som er markedsdirektør for foder ved Danish Agro:

”NutriFair er målrettet de helt rigtige besøgende for os. Vi har denne gang et stort fokus på digitalisering af driften, så derfor har det være utroligt givende for os, at det er rigtige producenter og deres medarbejdere, som har gjort stop ved vores stand.”

Det glæder projektleder på NutriFair Ida Brøgger Hahn. For hende, er det vigtigt, at messen tiltrækker de rigtige besøgende – landbrugets faglige medarbejdere.

”Selvfølgelig har det betydning for vores succes i år, at vi er tilbage på januar-terminen, men det gør mig rigtig glad at høre fra udstillerne, at NutriFair-konceptet fortsat holder. Vi har lavet en messe for landbrugets driftsledere og beslutningstagere, og det er dem, som er dukket op i år, og det er glædeligt.”

Digitalisering af landbruget

Danish Agro kunne blandt andet vise sine solceller til digital styring af siloer frem på standen. Det har trukket folk til, forklarer Anders Amstrup, som er faglig rådgiver inden for digitalisering hos Danish Agro.

”Den første dag gik der et par timer, før folk nåede frem på grund af vejret. Men hen over begge messedage har vi været ekstremt velbesøgt - både af besøgende og af medierne. De, som har lagt vejen forbi os, har haft en oprigtig interesse i at få en snak med os,” lyder vurderingen.

Én af de besøgende, som lagde vejen forbi Fredericia tirsdag, er Peder Liboriussen, landmand og ejer af Hedegården på Alrø i Horsens Fjord.

”Det er oplagt at tage hertil. Det er ikke langt for os at køre, og selvom vejret var lidt imod os, så gled det glat,” fortæller Peder Liboriussen, som er kommet sammen med sine tre kollegaer.

”Vi har netop talt om, at messen fungerer rigtig godt. Hvis der en sælger eller én på en stand, som man vil tale med, som er optaget, så har vi gået en runde, og så har det passet, at vi kunne få en snak, når vi er kommet forbi igen.”

Velbesøgt messe

Generelt lader det til, at de besøgende ikke går skuffede hjem. Messen har også fungeret som mødested for forretningsforbindelser, fortæller Henrik Kreutzfeldt, landmand, Alrø, Horsens Fjord.

”Jeg har fået snakket med flere af, dem, som jeg plejer at have i røret. Det har været rigtig godt at få sat ansigt på. Det er en dejlig overskuelig messe, hvor vi kan tage herhen over middag, når vi er færdig i stalden.”

Gangene mellem standene har summet uafbrudt i to dage, og det er med stor fornøjelse, at NutriFair kan melde om 4.270 besøgende.

”Vi er virkelig tilfredse med at være på den anden side af restriktioner og så opleve, at der stadig er en tilstrømning til messen. Vi har ramt den rigtige målgruppe, og så oplever vi, at der generelt er tilfredse udstillere hele vejen rundt. Så vi ser frem til at afholde NutriFair igen i fremtiden,” siger projektleder Ida Brøgger Hahn.

NutriFair 2024

 

  • Afholdt 17. og 18. januar 2024
  • Messe C, Fredericia
  • 20.000 kvm messeområde
  • 234 udstillere
  • 4.270 besøgende