Maksimer din messedeltagelse med ekspertrådgivning fra Jakob Dyrbye

Messedeltagelse er langt mere end blot at stille en stand op. Det er en strategisk beslutning, der kræver dybdegående overvejelser og omhyggelig planlægning. I din personlige 1-1-session med Jakob Dyrbye dykker I ned i specifikke emner og udforsker, hvordan du kan få det optimale ud af din deltagelse.

“I en verden præget af Corona og finanskrisen, er kravene til messedeltagelse blevet skærpet. Budgetter skal retfærdiggøres, og resultaterne skal være mærkbare. Derfor er det afgørende at tænke innovativt”, fortæller Jakob Dyrbye og fortsætter: "Jeg hjælper virksomheder med at definere deres succeskriterier og skabe en strategi, der sikrer imponerende resultater.”

Fra stand til oplevelse: Differentiering gennem målsætninger og formål

Messedeltagelse handler om mere end blot de praktiske aspekter ved at opbygge en stand. Det handler om at differentiere mellem målsætninger og formål. Det handler om at skabe en gennemtænkt oplevelse, der engagerer besøgende på en måde, der går ud over deres virtuelle oplevelser derhjemme.

Med over 30 års erfaring i messebranchen deler Jakob sine indsigter og ekspertise med udstillere. Han hjælper med at formulere målsætninger, designe stande, optimere kommunikation, arrangere aktiviteter, sikre effektiv opfølgning og præcist definere målgrupper. Messeforberedelse er en omfattende marketingdisciplin, der begynder med det afgørende spørgsmål: "Hvorfor deltager vi på messen?"

Strategisk tilgang og praktiske værktøjer 

Udover at skelne skarpt mellem målsætninger og formål, skal også de underliggende årsager forstås. “Traditionelt deltager folk på messer uden at tænke dybere over det. Jeg ser det som messedeltagelsen som en mulighed for at designe en unik oplevelse, der strækker sig ud over en enkelt stand. Det skal være sjovt, engagerende og uimodståeligt for hele virksomheden at deltage i messen”, forklarer Jakob Dyrbye. 

Gennem systematiske tilgange og praktiske værktøjer kan du forberede dig på en messe, hvor det personlige møde bliver meningsfuldt og resultatorienteret. Målet er at skabe en givende oplevelse for både udstillere og besøgende. Uanset om du er en erfaren deltager eller ny i gamet, er der altid plads til forbedring. Jakob deler sine indsigter og erfaringer i 1-1 sparringen for at hjælpe udstillende virksomheder med at forstå, hvad der virkelig sker på messen. Hvad gik godt, og hvad kan optimeres?

Sammen skaber en succesfuld messeoplevelse

Med 1-1 sparring med Jakob, kan I sammen tage det næste skridt og gøre messedeltagelse til en strategisk og succesfuld oplevelse. Når du køber en Premium-pakke inklusive en 1-1-session, vil Jakob inden mødet vores møde sende dig et spørgeskema for at forstå dine største udfordringer. Under mødet vil han præsentere 3-4 konkrete forslag til, hvordan du opnår succes. Du får således helt konkrete greb, du kan gå videre med for at optimere din messedeltagelse og få endnu mere værdi for pengene. 

Team NutriFair og Jakob Dyrbye ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe en enestående messeoplevelse.