Flere af de kendte gengangere på NutriFair har købt større stande til næste messe. Derfor udvider NutriFair nu det samlede standareal for tredje gang, for at give plads til endnu flere udstillere til jubilæumsmessen i uge tre.

NutriFair bliver endnu en gang centrum og samlingssted for landbrugets beslutningstagere i uge tre, hvor messecentret fyldes med både gengangere såvel som førstegangsudstillere og selvfølgelig rigeligt med vareprøver og produkter til de besøgene husdyrproducenter.

”Vi er i fuld gang med at forberede de rammer, som vi ved, at vores udstillere og beslutningstagerne værdsætter. Vi vil igen i år sørge for at facilitere de bedste vilkår for det personlige og faglige møde mellem fagfolk,” fortæller NutriFairs projektleder Ida Brøgger Hahn.

Blandt de spændte udstillere finder man blandt andet virksomheden Jorenku.

”Vi sælger produkter, der bliver brugt i hele Danmark og store dele af verden. Vi glæder os til igen at kunne samles i branchen og møde vores kunder fra både ind- og udland,” lyder det fra Jorenkus adm. direktør Johnni Pedersen.

Jorenku sælger stalddesinfektion, vitaminer, mineraler og rådgivningsydelser. Virksomheden har været med siden NutriFairs begyndelse og været med til at forme messen til det, den er i dag.

”NutriFair er networking på højt plan, hvor de relevante landmænd, beslutningstagere, konsulenter og foderstoffer fra hele landet deltager,” lyder det begejstret fra Johnni Pedersen, der også sidder i messekomitéen for NutriFair.

NutriFair bliver den første landbrugsmesse i Danmark, der slår dørene op efter Corona, og det kan mærkes hos arrangørerne. For tredje gang i planlægningsfasen er arealet udvidet, så der nu er plads til endnu flere udstillere.

”Vi kan virkelig mærke, at virksomhederne og beslutningstagerne har manglet et mødested under Corona-nedlukningen. Vi har derfor udvidet endnu engang, både for at gøre plads til flere deltagere, men også fordi flere virksomheder har ønsket et større standareal,” forklarer Ida Brøgger Hahn.

Kendt svineproducent og trofast udstiller

Washpower, der producerer og sælger vaskerobotter til svinestalde er igen i år på udstillerlisten. De har netop savnet det personlige møde med kunderne og ser frem mod uge tre.

”Vi kommer både for at møde nye kunder, såvel som at snakke med vores nuværende kunder. Vi er rigtig glade for den tætte og personlige kontakt, som vi har til kunderne på NutriFair. Det er jo netop den personlige kontakt, som er så vigtigt. Man sælger ikke bare en vaskerobot over nettet - man skal møde sine kunder ansigt til ansigt,” fortæller Morten Gramstrup, kundekonsulent hos Washpower.

Kjær Knudsen-familien deltager trofast på NutriFair, hvor bedriftsejerne købte sin ottende vaskerobot fra WashPower på netop NutriFair-messen.

”Det er jo altid en fordel at have produkterne mellem hænderne. Og det, at vi kan have den direkte kontakt og de gode, faglige samtaler med vores forhandlere, betyder, at vi kan lave en handel med det samme, eller i hvert fald et stykke af en handel,” siger svineproducent og medejer af familievirksomheden Kim Kjær Knudsen.

Sætter fokus på bioenergi og klimateknologier

Bag kulisserne er sidste hånd ved at blive lagt på programmet. Her vil der igen i år være et område af messen, der er dedikeret til bioenergi, hvor NutriFair stabler et mini-konferenceområde på benene. På den tilhørende scene vil besøgende kunne høre foredrag og overvære paneldebat.

”For at sikre både en høj aktualitet og en den høje faglighed, som NutriFair er kendt for, arbejder vi sammen med en stærk bioenergigruppe. Gruppen består af Aalborg Universitet Esbjerg, Foreningen Biogasbranchen, Food og Bio Cluster Danmark, FREMSYN og BioenergiMAGASINET. Deres fokus vil være at italesætte samspillet mellem landbruget og biogassektoren og deres bidrag til den samfundsmæssige udvikling mod en grønnere fremtid,” fortæller Ida Brøgger Hahn.

Om onsdagen vil BioenergiMAGASINET, FREMSYN og Aalborg Universitet Esbjerg lægge fokus på bæredygtig bioenergi, og torsdagens program står den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer Food & Bio Cluster, for:

”Vi zoomer ind på de teknologier, der skal hjælpe landbruget til at blive klimaneutrale – det kan være foderadditiver, en ny måde at behandle husdyrgødning på, eller biogas i kombination med Power-To-X,” forklarer Teamleder for bioressourcer ved Food & Bio Cluster Thorkild Qvist Frandsen.

 For yderligere information, kontakt:
Ida Brøgger Hahn | Projektleder, Messe Fredericia | 2362 7065 | E-mail: ih@slet-dette.messec.dk

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Sia Bergmann | Kommunikationskonsulent, AgriKom | 2277 0848 | E-mail: sb@slet-dette.agrikom.dk