Siden begyndelsen har foreningerne: Danske Svineproducenter, Landsforeningen for Danske Mælkeproducenter og Bæredygtigt Landbrug deltaget på NutriFair. Opbakningen fra foreningerne er med til at tiltrække de rigtige besøgende til messen og som foreningerne siger: ”Det er win-win”.

Landsforeningen Danske Mælkeproducenter har som vanlig en scene ”LDM Corner” på messen med spændende oplæg relevant for de besøgende.

Bæredygtigt Landbrug afholder igen i år generalforsamling i løbet af torsdagen på messen, hvor medlemmer starter på messen for derefter at gå til generalforsamling.

Danske Svineproducenter holder ligeledes generalforsamling onsdag eftermiddag på NutriFair. Foreningen opfordrer sine medlemmer til at besøge NutriFair om formiddagen for derefter at tage til møde om eftermiddagen og slutte af med middag i selskab med branchen. 


Per Bardrum, direktør for Danske Svine- producenter:

”NutriFair ligger i vores DNA, og som forening holder vi af, at NutriFair tilbyder en messe med højt fagligt fokus, som vi kan høste udbytte af på vores generalforsamlinger.

På NutriFair 2020 havde vi et rigtig godt fremmøde med knap 200 deltagere til generalforsamlingen. Vi havde cirka 100 til vores faglige arrangement og bespisning bagefter. I det hele taget havde vi to rigtige gode dage på messen, hvor vi mødte samarbejdspartnere og medlemmer.

Når vi holder vores generalforsamling om eftermiddagen, onsdag, så slår vi to fluer med et smæk. Dem der kommer til generalforsamlingen, kan bruge formiddagen på messen og samle inspiration og besøge udstillere, mens dem der kom for at besøge messen, kan stikke hovedet ind til os om eftermiddagen.

Det er jo en central messe, som man kan komme til fra hele Danmark. Denne måde
at holde generalforsamling på, åbner op for flere muligheder for at være sammen om fagligheden ved vores branche. Og så giver vi vores medlemmer mulighed for at besøge udstillere på messen og få en snak med deres leverandører."

Kjartan Poulsen er formand for Landsforeningen for Danske Mælkeproducenter (LDM), Han deltager med foreningen hvert år med en stand og scene, hvor der holdes faglige og politiske indlæg for interesserede.

”Vi bruger NutriFair for at holde møde med vores medlemmer. Vi skal ikke sælge noget, blot informere. Her er messen et kompakt og effektivt vindue for os at møde vores medlemmer.

Den feedback jeg modtager er, at størrel- sen er passende, og messen er relevant og interessant. Det er klart en af de største styrker ved NutriFair.

Det er ikke en udstillingsmesse, hvor man tager hele familien med. Det er en messe, hvor de professionelle tager deres kolleger med til en inspirationstur rundt blandt udstillere.

Jeg ser en tydelig udvikling i et mere faglig relevant fokus, og det taler NutriFair meget tydeligt ind i for os og vores medlem- mer. Derfor er det ogsa spændende, at NutriFair tør udvide med områder og plads til grøn energi og biogas, da det er det, der vil blive efterspurgt fremadrettet i branchen.

NutriFair er en messe, vi deltager pa? og, det er blevet vores fyrtårn – et kryds i vores kalender, vi kigger hen imod, fordi det er en unik ma?de for rigtig mange af vores medlemmer at mødes.  

LDM siger tak for de første ti år og held og lykke med de næste."