NutriFair bringer landmænd og leverandører sammen om mere viden, mere inspiration og mere handel. Bliv en driver i udviklingen af landbruget og stå side og side med nogle af landbrugets bedste leverandører.

 

Få tilbud på en stand - kontakt os her

 

 

Onsdag d. 20. januar 9-17
Torsdag d. 21. januar 9-17

VENUE

MESSE C 
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

 

 

Mød beslutningstagerne inden for husdyrproduktion i landbruget.

84% af de besøgende på NutriFair tager beslutninger på vegne af deres bedrifter.

NutriFairs besøgende er glade for overskueligheden, høj faglighed og mødet ansigt til ansigt.

77% af de besøgende fra 2020 har meldt, at de kommer igen i 2021.  

Du skal ikke nødvendigvis vente på at ordrene først lander efter messen.

På NutriFair 2020 opnåede 64% af udstillerne direkte salg på messen.  

Få sikret fremgang i salget og fyld bogen med nye relevante kundeemner. På NutriFair 2020 opnåede 9 ud af 10 virksomheder nye leads af høj kvalitet.

De beslutningsdygtige landmænd kommer på NutriFair for at blive inspireret til udviklingen af deres bedrifter.

De kommer for at se de nyheder jeres virksomhed har med, for at møde jer ansigt til ansigt og for at danne grundlag for indkøb på bedriftens vegne.

I 10 år har NutriFair samlet beslutningsdygtige landmænd og leverandører til landbruget til en fagmessen med fokus på kvalitet.

For os er det altafgørende, at fagligheden på messen er i top for både vores udstillere og vores besøgende. Vi bringer beslutningstagerne inden for husdyrproduktionen sammen med relevante specialiserede virksomheder og samler dem i overskuelige rammer. På den måde sikrer vi en relevant messe for vores besøgende og relevante besøgende for vores udstillere.

Jørgen Kronborg, Projektleder NutriFair

Den niende udgave af NutriFair er netop blevet afholdt i Fredericia med næsten 6.000 besøgende. Dette kommer i halen på, at standpladsarealet på messen for første gang nogensinde er udsolgt. Projektleder ser en generel interesse for faglighed og specialiseret viden.

Læs mere her

I 10 år har NutriFair budt på faglighed, netværkstyrkelse og gode handler. 

10 år i selskab med branchen giver messen anledning til at takke for den opbakning, der hvert år har været til stede både op til, under og efter afholdelsen. En succes kunne kun blive en mulighed med branchens opbakning gennem de sidste 10 år.

Læs mere om NutriFairs historie og dens gode relationer til branchen i jubilæumsskriftet.