NutriFair bringer landmænd og leverandører sammen om mere viden, mere inspiration og mere handel. Bliv en driver i udviklingen af landbruget og stå side og side med nogle af landbrugets bedste leverandører.

 

Få tilbud på en stand - kontakt os her

 

 

Onsdag d. 20. januar 9-17
Torsdag d. 21. januar 9-17

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

I MESSE C er sikkerhed og tryghed alfa og omega. Derfor har vi lavet en række tiltag, der gør, at arrangører, besøgende og medarbejdere trygt kan færdes i MESSE C - også når vi er rigtig mange samlet.

Vi følger situationen nøje og efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende COVID-19. Her kan du læse mere om, hvad vi gør for at passe på dig, når du er på NutriFair.

 

Mød beslutningstagerne inden for husdyrproduktion i landbruget.

84% af de besøgende på NutriFair tager beslutninger på vegne af deres bedrifter.

NutriFairs besøgende er glade for overskueligheden, høj faglighed og mødet ansigt til ansigt.

77% af de besøgende fra 2020 har meldt, at de kommer igen i 2021.  

Du skal ikke nødvendigvis vente på at ordrene først lander efter messen.

På NutriFair 2020 opnåede 64% af udstillerne direkte salg på messen.  

Få sikret fremgang i salget og fyld bogen med nye relevante kundeemner. På NutriFair 2020 opnåede 9 ud af 10 virksomheder nye leads af høj kvalitet.

De beslutningsdygtige landmænd kommer på NutriFair for at blive inspireret til udviklingen af deres bedrifter.

De kommer for at se de nyheder jeres virksomhed har med, for at møde jer ansigt til ansigt og for at danne grundlag for indkøb på bedriftens vegne.

I 10 år har NutriFair samlet beslutningsdygtige landmænd og leverandører til landbruget til en fagmessen med fokus på kvalitet.

For os er det altafgørende, at fagligheden på messen er i top for både vores udstillere og vores besøgende. Vi bringer beslutningstagerne inden for husdyrproduktionen sammen med relevante specialiserede virksomheder og samler dem i overskuelige rammer. På den måde sikrer vi en relevant messe for vores besøgende og relevante besøgende for vores udstillere.

Jørgen Kronborg, Projektleder NutriFair

Danish Agro på NutriFair 2020

På NutriFair 2021 kan du igen besøge grovvareselskaberne, der alle vil være til stede på messen i uge 3.

Med et forår, en sommer og et efterår der ikke byder på messer eller dyrskuer, bliver det glædeligt igen at kunne samles til messer. Gensynsglæden bliver også stor hos arrangørerne af NutriFair, der netop nu arbejder på højtryk på at kortlægge udstillerplanen for 2021.

Den første milepæl er nået og NutriFair kan nu melde fuld plade på deltagelse fra grovvareselskaberne. Husdyrproducenter har nu igen i 2021 mulighed for at få den gode og faglige snak med deres leverandører i messehallerne ved MESSE C i Fredericia.

Læs mere her

I 10 år har NutriFair budt på faglighed, netværkstyrkelse og gode handler. 

10 år i selskab med branchen giver messen anledning til at takke for den opbakning, der hvert år har været til stede både op til, under og efter afholdelsen. En succes kunne kun blive en mulighed med branchens opbakning gennem de sidste 10 år.

Klik på jubilæumskriftet og læs mere om NutriFairs historie og messens gode relationer til branchen.