Det er blevet besluttet at vente til januar 2024 med at afholde næste version ad NutriFair-messen igen. Beslutningen beror på enighed mellem Messe C, messekomitéen og et bredt udvalg af årets udstillere. 

Læs mere her 

NutriFair bringer landmænd og leverandører sammen om mere viden, mere inspiration og mere handel. Lær mere om udviklingen af landbruget indenfor korn, bio, svine- og kvægproduktion og mød landbrugets bedste leverandører.

Onsdag d.17. januar 2024

Torsdag d. 18. januar 2024

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Gik du glip af årets NutriFair eller vil du bare genopleve udstillere eller faglig viden, så er vores nye digitale platform NutriFair Online noget for dig.

Her kan du læse mere om vores 250 udstillere, tilgå firmanyheder og gense de 15  oplæg fra NutriFair Scenen - Spækket med spændende produkter og ny viden.

Besøg NutriFair Online her

I 10 år har NutriFair samlet beslutningsdygtige landmænd og leverandører til landbruget til en fagmessen med fokus på kvalitet.

For os er det altafgørende, at fagligheden på messen er i top for både vores udstillere og for vores besøgende. Med NutriFair skaber vi en platform, hvor beslutningstagerne inden for husdyrproduktionen kan møde relevante specialiserede virksomheder ansigt til ansigt i overskuelige rammer. NutriFairs DNA er derfor også faglighed, vidensdeling og hjælpe med at skabe netværk i branchen. Vores mål er at være husdyrproducenternes favoritmesse.

Ida Brøgger Hahn, Projektleder for NutriFair

Årets NutriFair har budt på gensynsglæde, netværk, høj faglighed og mange nye produkter til husdyrproduktionen og planteavlen. Samtidig har en nødsaget maj-termin understreget, at messen hører hjemme i uge 3.

Læs mere her 

NutriFair er lige om hjørnet, og der er god grund til at glæde sig: Dansk landbrug har altid været kendt for at tænke nyt, og produktporteføljen på dette års NutriFair er ingen undtagelse. 

Læs mere her

I 10 år har NutriFair budt på faglighed, netværkstyrkelse og gode handler. 

10 år i selskab med branchen giver messen anledning til at takke for den opbakning, der hvert år har været til stede både op til, under og efter afholdelsen. En succes kunne kun blive en mulighed med branchens opbakning gennem de sidste 10 år.

Klik på jubilæumskriftet og læs mere om NutriFairs historie og messens gode relationer til branchen.