I snart 10 år har NutriFair, den specialiserede fagmesse for husdyrproducenter, budt på faglighed, netværkstyrkelse og viden. 

10 år i selskab med branchen giver messen anledning til at takke for den opbakning, der hvert år har været til stede både op til, under og efter afholdelsen. En succes kunne kun blive en mulighed med branchens opbakning gennem de sidste 10 år.

Tak for jeres opbakning og deltagelse på NutriFair.

På denne side kan du læse mere om NutriFairs historie, om udstillere der har været med fra starten og om, hvad der gør NutriFair et besøg værd.NutriFair opstod, fordi der manglede en messe, hvor der var plads til at gå i dybden med fagligheden inden for husdyrbranchen.

Nu, ti år senere, har messen NutriFair vokset sig til den primære messe for faglighed, inspiration og netværk i branchen.

Her kan du læse mere om NutriFairs spæde start, og om hvordan et behov voksede sig til en succes.

Læs hele artiklen her

Jørgen Stein Nielsen, Markedschef ved DLG, fortæller om, hvordan DLG ser Nutrifair som et fagligt vindue til kunderne. DLG tager derfor få produkter med, øger fokus på netop dem, så det er muligt at gå fagligt i dybden med dem. 

Læse mere her


Schack Cornelius Kock, Svineproducent:

Det er jo bare en god oplevelse at være på NutriFair. Messen har en seriøsitet og faglighed, jeg ikke finder på andre faglige arrangementer. 

Det giver mig værdi at besøge NutriFair. Det er ikke blot kaffe og en gåtur i en hal. Jeg tager mere med derfra end en kop kaffe.

Her kan du læse mere om hvad der er Svineproducent Schack Cornelius Kock tager med hjem udover kaffe. 

Læs hele artiklen her

Siden begyndelsen har foreningerne: Danske Svineproducenter, Landsforeningen for Danske Mælkeproducenter og Bæredygtigt Landbrug deltaget på NutriFair. Opbakningen fra foreningerne er med til at tiltrække de rigtige besøgende til messen og som foreningerne siger: ”Det er win-win”. 

Læse mere her


Bag NutriFair står en faglig stærk komité. Komitéen er en uundværlig del af NutriFair og giver MESSE C en høj faglig sparring omkring messen, der sikrer, at den bevæger sig i den rigtige retning til fordel for både landmænd og udstillerene.

Læs mere her