Nutrifair, 21.-22. januar 2015

 

Nutrifair

DANMARKS SPECIALISEREDE LANDBRUGSMESSE

NutriFair er Danmarks specialiserede landbrugsmesse, hvor leverandører møder beslutningstagere. To dage for fagfolk, der dagligt beskæftiger sig med animalsk landbrugsproduktion. En fagmesse med fuld fokus på intern mekanisering. Et samlingspunkt for producenter og leverandører af foderstoffer, staldinventar, siloer, rådgivning og meget mere. Kort sagt messen for fagfolk, som arbejder med alt det, der foregår i og omkring stalden. NutriFair er stedet, hvor kontakter skabes og handler afsluttes.

Januar er lig med NutriFair
NutriFair blev afholdt for første gang i januar 2012. Det var første gang, man kunne slå dørene op for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder og dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion. Succesen blev fulgt op i januar 2013 med endnu en fagmesse med højt fagligt niveau. Og i januar 2014 bliver der for tredje gang stillet skarpt

Se udstillerliste for 2014 her

NUTRIFAIR SÆTTER AKTUEL VIDEN PÅ DAGSORDENEN

Et af kendetegnene på NutriFair har altid været et stærkt og aktuelt konferenceprogram på fagligt højt niveau. NutriFair 2014 bliver endnu skarpere, også på det punkt. Der vil blive planlagt konferencer og seminarer med topaktuelle emner af vidt forskellig faglig karakter, planlagt i samarbejde med branchen selv.
Programmet for NutriFair 2014 er i øjeblikket under udarbejdelse. Meget snart bliver de første stærke navne offentliggjort her på siden og flere navne kommer på, efterhånden som messen nærmer sig sin start.