Nutrifair, 20. - 21. januar 2016

 

Nutrifair

DANMARKS SPECIALISEREDE LANDBRUGSMESSE

NutriFair er Danmarks specialiserede landbrugsmesse, hvor leverandører møder beslutningstagere. To dage for fagfolk, der dagligt beskæftiger sig med animalsk landbrugsproduktion. En fagmesse med fuld fokus på intern mekanisering. Et samlingspunkt for producenter og leverandører af foderstoffer, staldinventar, siloer, rådgivning og meget mere. Kort sagt messen for fagfolk, som arbejder med alt det, der foregår i og omkring stalden. NutriFair er stedet, hvor kontakter skabes og handler afsluttes.

Januar er lig med NutriFair
NutriFair blev afholdt for første gang i januar 2012. Det var første gang, man kunne slå dørene op for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder og dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion. Succesen blev fulgt op i januar 2013 med endnu en fagmesse med højt fagligt niveau. Og i januar 2016 bliver der for 5. gang stillet skarpt.

NUTRIFAIR SÆTTER AKTUEL VIDEN PÅ DAGSORDENEN

Et af kendetegnene på NutriFair har altid været et stærkt og aktuelt konferenceprogram på fagligt højt niveau. NutriFair 2016 bliver endnu skarpere, også på det punkt. Der er planlagt konferencer og seminarer med topaktuelle emner af vidt forskellig faglig karakter, planlagt i samarbejde med branchen selv.